20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Bibliotheek gesloten van 12 t/m 14 januari 2022

De werkzaamheden voor de herinrichting van de bibliotheek zijn in volle gang. Op dit moment wordt er gewerkt aan het voorste deel van de bibliotheek. Hier wordt een nieuwe verblijfsruimte gecreëerd waar activiteiten zoals lezingen zullen plaatsvinden of waar je rustig even kunt zitten om een krant of tijdschrift te lezen.

Vanaf januari wordt er gewerkt in het achterste deel van de bibliotheek en wordt de collectie van de bibliotheek naar voren verplaatst. Om de collectie te verplaatsen sluit de bibliotheek tijdelijk haar deuren op woensdag 12, donderdag 13 en vrijdag 14 januari 2022.

Vanaf zaterdag 15 januari ben je weer van harte welkom in de bibliotheek om boeken en media te lenen, gebruik te maken van de werkplekken in de Nivo Foyer of een krant of tijdschrift te lezen aan de leestafel in de centrale hal van De Nieuwe Kolk. Omdat er tijdelijk minder ruimte is voor de collectie, kan het voorkomen dat bepaalde boeken niet in de kast staan, maar wel aanwezig zijn in het magazijn. Deze boeken kun je lenen door ze te reserveren.

Tijdens de driedaagse sluiting van de bibliotheek lever je jouw geleende boeken en media in in de boekenbussen in De Nieuwe Kolk, bij de Albert Heijn in de wijken Kloosterveen, Vredeveld en Peelo, en bij de Jumbo in de wijk Marsdijk.

Voordat de bibliotheek is heringericht, kun je als bezoeker overlast ervaren van de werkzaamheden. We proberen dit zoveel mogelijk te beperken. Heb je tijdens je bezoek een vraag of kun je iets niet vinden, vraag dan een van onze medewerkers.