Leen boeken via Bibliotheek aan Huis

Lees je graag boeken van de bibliotheek en is het niet mogelijk om door ziekte, ouderdom of een verslechterde mobiliteit zelf naar de bibliotheek te gaan? Dan biedt DNK de Bibliotheek aan Huis aan, zodat iedereen altijd zijn of haar favoriete boeken, tijdschriften en dvd’s kan lenen.

Met Bibliotheek aan Huis komt er elke drie weken een vaste vrijwilliger van Bibliotheek DNK bij je langs om het geleende materiaal te ruilen. Alles wat in de bibliotheek wordt uitgeleend en wat de vrijwilliger kan dragen mag worden geleend. Voor slechtziende lezers zijn er boeken in grootletterdruk. Ook heeft de bibliotheek een grote collectie luisterboeken en daisyroms.

Om gebruik te kunnen maken van Bibliotheek aan Huis dien je lid* te zijn van Bibliotheek DNK. Er zijn verder geen extra kosten aan verbonden.

Wil je gebruik maken van Bibliotheek aan Huis neem dan contact op via info@dnk.nl of 088 012 88 88.

 

*) Eerdere berichtgeving over Bibliotheek aan Huis vermeldt dat je lid dient te zijn van Bibliotheek DNK met een Groot abonnement. Dit is niet het geval, zowel met een Basis als een Groot abonnement kun je gebruik maken van Bibliotheek aan Huis, waarbij de voorwaarden van het afgenomen lidmaatschap gelden.