Belastingspreekuur over belastingaangifte en toeslagen

WO 20 MRT

Belastingspreekuur over belastingaangifte en toeslagen

Op donderdagavond 28 maart is er bij DNK in de Bibliotheek een spreekuur over het doen van belastingaangifte en het aanvragen van toeslagen. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur).

Als je aangifte moet doen voor de inkomstenbelasting, dan dien je voor 1 mei de aangifte inkomstenbelasting 2018 online in te vullen. Dit is niet moeilijk, maar het is handig om van tevoren te weten hoe je het precies invult. Daarom organiseert DNK in samenwerking met Humanitas het eenmalige Belastingspreekuur over belastingaangifte en toeslagen. Tijdens het spreekuur leer je hoe je stapsgewijs belastingaangifte doet en hoe je toeslagen kunt aanvragen.

Geen computer
Heb je geen computer thuis om online de belastingen in te vullen, kom dan naar de Bibliotheek. Vanaf 1 februari staat op de 1e Etage (in het Taalhuis) de ‘belasting computer’ voor je klaar om hiervoor te gebruiken. Het gebruik van deze computer is gratis, en na het invullen kun je kosteloos je aangifte printen.

Het Belastingspreekuur is gratis toegankelijk voor zowel leden van Bibliotheek DNK als niet-leden. Reserveer hier je ticket.