Baby, Peuter en Kleuter Markt (26 jan) krijgt festival-karakter

Op zaterdag 26 januari is er, tijdens de Nationale Voorleesdagen, de Baby, Peuter en Kleuter Markt in De Nieuwe Kolk. Heb je kinderen van 0 t/m 6 jaar of verwacht je een kindje, kom dan naar DNK (entree is gratis). Want de komende editie van de Baby, Peuter en Kleuter Markt wordt nog gezelliger door het festival-achtige karakter en het diverse aanbod aan mooie producten en merken, informatie (van kraamzorg tot (zwem)school en slapen), en creatieve inspiratie. Onder andere Jollein, Pure Joys, Sleepymindz (kinderslaapcoach) zullen aanwezig zijn. 

Daarnaast zijn er mini-workshops voor (groot)ouders en is er een speelplein voor kinderen, waar onder andere het prentenboekverhaal ‘Een huis voor Harry’ met voorleesplaten wordt voorgelezen. Maar er zal nog veel meer te doen zijn! Houd dnk.nl in de gaten voor het volledige programma.

Lijkt het je leuk om als standhouder deel te nemen aan de Baby, Peuter en Kleuter Markt? Bezoek dan de event pagina voor meer informatie (zie info onderaan de pagina).