Avengers Marathon

ZO 28 APR

Avengers Marathon

Marvel-fans opgelet! Op zondag 28 april kun je in Bioscoop DNK genieten van de Avengers Marathon. Een unieke kans om de films 'Avengers: Infinity War' en 'Avengers: Endgame' achter elkaar in de bioscoop te zien. Stap in voor ruim 5,5 uur lang spektakel, actie en spanning van de bovenste plank!

Ticketprijs: €15,- (excl. toeslagen)

Programma
18:30 - Avengers: Infinity War 3D
21:00 - Pauze
21:15 - Avengers: Endgame 3D

Avengers: Infinity War

Tien jaar nadat de eerste film van het Marvel Cinematic Universe werd uitgebracht, komt de spanning tot een hoogtepunt in de grootste confrontatie aller tijden in Marvel’s Avengers: Infinity War. Voor het eerst komen alle helden en hun bondgenoten uit alle voorgaande films bij elkaar om het op te nemen tegen de machtige Thanos die een bedreiging vormt die te groot is voor een enkele held. De Avengers moeten bereid zijn alles op te geven in een poging om Thanos te verslaan, voordat zijn missie slaagt en zijn verwoesting een einde brengt aan alles.

Avengers: Endgame

De vreselijke gebeurtenissen die door Thanos in gang werden gezet, roeiden de helft van het universum uit en verzwakten de Avengers. De overgebleven Avengers voelen zich genoodzaakt om nog één keer in actie te komen in Avengers: Endgame, de spectaculaire finale van 22 films van Marvel Studios.

Ps. Heb je Infinity War onlangs nog gezien, of is het een té lange zit? Kom dan naar de reguliere film van Avengers: Endgame.