Annemiek Rens, Jonathan Demoor en de Boekenzoeker in Kolkend

Aanstaande woensdagavond, 30 september, zijn Annemiek Rens (conservator Drents Museum) en Jonathan Demoor (acteur) te gast in Kolkend op RTV Drenthe (om 19.16 en 21.16 uur). Annemieke Rens zal vertellen over de tentoonstelling ‘Henk Helmantel – Meesterschilder’ die vanaf 3 oktober te zien is in het Drents Museum, en Jonathan Moor vertelt over de rockmuscial ‘Murder Ballad’ en zijn rol als de ruige Tom in deze Off-Broadway hit.

Ter ere van de Kinderboekenweek die aanstaande woensdag start is Boekenzoeker Stella Leenders te gast in de rubriek ‘In de Kijker’. Als Boekenzoeker zoekt Stella Leenders het juiste boek op het juiste moment bij het juiste kind.

Kolkend is de nieuwe naam voor Kolkende Taal, waarmee de talkshow dit seizoen verder gaat als ‘Kolkend, Hét cultuurprogramma van Drenthe’. Hiermee zal de Drentse talkshow zich nog meer richten op cultuur in Drenthe. De presentatie is ook dit seizoen weer in handen van Cunera van Selm.

In de kijker zoekt amateurkunstenaars en -artiesten
Maak jij een toneelvoorstelling, treed je op met een koor of organiseer je bijvoorbeeld een kunstexpositie? Dan zijn wij op zoek naar jou! In de rubriek ‘In de Kijker’ geven we amateurkunstenaars en -artiesten in Drenthe graag de kans te komen vertellen over hun culturele activiteiten. Interesse? Stuur dan een bericht naar kolkend@dnk.nl en vermeld daarbij je telefoonnummer (bij voorkeur ook je mobiele nummer), wat je organiseert, en waar en wanneer dit plaatsvindt.

Uitzending gemist?

Bekijk hier de afleveringen terug.

 

Kolkend, Hét cultuurprogramma van Drenthe wordt door DNK gemaakt in samenwerking met RTV Drenthe en op twee woensdagavonden per maand uitgezonden bij RTV Drenthe.