Alina Kiers, Frank den Hollander en Rosa da Silva in Kolkend op 25 NOV

Op woensdagavond 25 november (19.16 en 21.16 uur) zijn Alina Kiers, Frank den Hollander en Rosa da Silva te gast in ‘Kolkend, Hét cultuurprogramma van Drenthe’ op RTV Drenthe. Alina Kiers en Frank den Hollander, die eerder samen de cabaretgroep De Bende van Baflo Bill vormden, vertellen over de voorstelling ‘De ondergang van MS de Corona’, waarin zij met onder meer Arno van der Heijden en Bert Visscher optreden. Met zangeres en actrice Rosa da Silva die de voorstelling ‘Daar moet je heen, heeft gemaakt, gaan we terug naar 1995 als zij meedoet met Henny Huismans Mini Playbackshow. Naast de gesprekken over hun werk en leven, brengen de gasten een aantal liedjes ten gehore.

Rubriek In de kijker zoekt amateurkunstenaars en -artiesten
Maak jij een toneelvoorstelling, treed je op met een koor of organiseer je bijvoorbeeld een kunstexpositie? Dan zijn wij op zoek naar jou! In de rubriek ‘In de Kijker’ geven we amateurkunstenaars en -artiesten in Drenthe graag de kans te komen vertellen over hun culturele activiteiten. Interesse? Stuur dan een bericht naar kolkend@dnk.nl en vermeld daarbij je telefoonnummer (bij voorkeur ook je mobiele nummer), wat je organiseert, en waar en wanneer dit plaatsvindt.

Uitzending gemist?

Bekijk hier de afleveringen terug.

 

Kolkend, Hét cultuurprogramma van Drenthe wordt door DNK gemaakt in samenwerking met RTV Drenthe en op twee woensdagavonden per maand uitgezonden bij RTV Drenthe.