Privacy Policy
deel deze pagina:

Theater / Bioscoop De Nieuwe Kolk wil iedere klant zo goed mogelijk van dienst zijn gedurende een bezoek aan de website. In sommige gevallen (o.a. voor de aanschaf van tickets) is het noodzakelijk dat Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk uw persoonlijke gegevens daarvoor verwerkt. Theater / Bioscoop De Nieuwe Kolk neemt privacy serieus, behandelt alle gegevens vertrouwelijk en slaat indien nodig op beveiligde servers persoonlijke gegevens op. Theater / Bioscoop De Nieuwe Kolk houdt zich in alle gevallen aan de eisen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp).

Doelstelling
De gegevens die worden verwerkt zijn alleen gegevens die nodig zijn voor de uitvoering van de onderstaande doeleinden. Dit betreft NAW-gegevens, telefoonnummer, emailadres, geslacht, geboortedatum, betalingsgegevens en gekochte toegangsbewijzen.

Theater / Bioscoop De Nieuwe Kolk verzamelt persoonsgegevens:

  • om gasten de door hen gekochte kaarten en eventuele andere producten te kunnen toesturen;
  • om gasten nader te kunnen informeren over de voorstelling (bijvoorbeeld annulering van de voorstelling of om wijzigingen met betrekking tot de voorstelling door te kunnen geven);
  • voor het versturen van nieuwsbrieven, brochures en magazines;
  • om informatie te verstrekken over de producten en diensten van Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk;
  • voor het uitvoeren van klanttevredenheidsonderzoeken;

Nieuwsbrief
Theater/bioscoop De Nieuwe Kolk houdt haar klanten via verschillende nieuwsbrieven op de hoogte. Onder aan iedere mailing die u ontvangt vanuit Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk is een link beschikbaar waarmee u zich kunt uitschrijven. Let op, wanneer u zich uitschrijft via de link in uw email, dan heeft de uitschrijving alleen effect op die betreffende mailing (bijv. nieuwsbrief bioscoop, nieuwsbrief theater, sirene sale). U moet zich dus voor ieder type mailing apart uitschrijven.

Derden
In sommige gevallen maakt Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk voor haar bedrijfsvoering gebruik van de diensten van derden. Hiervoor kan het noodzakelijk om persoonsgegevens  uit te wisselen met andere organisaties. De organisaties die diensten aan Theater/ Bioscoop De Nieuwe Kolk verlenen zijn zorgvuldig geselecteerd en veelal in de EU gevestigd. Alle organisaties in de EU zijn gebonden aan dezelfde regelgeving op het gebied van privacy en moeten zich in alle gevallen houden aan de eisen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp).  Voor het verzenden van onze nieuwsbrieven maakt Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk gebruik van de software van Mailchimp. Mailchimp is een Amerikaans organisatie en in de VS gelden andere regels omtrent privacy als binnen de EU. Het privacy regelement van Mailchimp kunt u vinden op: http://mailchimp.com/legal/privacy/

Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk is ook actief op verschillende sociale media kanalen. Voor de gegevens die u op sociale media deelt bent u zelf verantwoordelijk. Voor het raadplegen van de privacy statements klikt u op het betreffende platform: Facebook, Twitter, Instagram en Google+.
 
Recht op inzage
Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk biedt alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke gegevens. Via uw account op de website kunt u uw gegevens inzien en wijzigingen doorvoeren. Een overzicht van uw persoonsgegevens is ook op te vragen via: info@dnk.nl.
Wijzigen statement          
Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk behoudt zich het recht voor de Privacy Policy te wijzigen. Via deze website wordt de actueel geldende privacy policy weergegeven.

Indien u vragen of opmerkingen hebt over deze privacy policy of over ander privacy zaken, dan kunt u een e-mail sturen naar info@dnk.nl.

 

winkelwagen

    • Totaal:
    afrekenen

    nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van al onze acties & aanbiedingen.

    adres & openingstijden


    Theater/Bioscoop DNK
    Weiersstraat 1
    9401 ET Assen

    Postbus 10040 / 9400 CA Assen

    • Algemeen: 088 012 88 88
    • Theater: 088 012 85 50
    • Bioscoop: 088 012 85 60
    • info@dnk.nl

    Informatiebalie Cultuur Portaal
    ma t/m za van 10.00 - 17.00 uur
    en tijdens voorstellingen

    Theater
    Bij avondvoorstellingen vanaf 19.00 uur 
    Overdag één uur voor aanvang

    Bioscoop
    ma & di vanaf 18.00 uur
    wo t/m vr vanaf 15.00 uur
    za vanaf 12.00 uur
    zo vanaf 10.00 uur
    (overige voorstellingen
    een half uur voor aanvang)

    winkelwagen

      • Totaal:
      afrekenen