Hoe kan ik de uitleentermijn verlengen?

answer:

Voor het verlengen van de uitleentermijn hoef je niet naar de bibliotheek te komen. Je kunt verlengen na het inloggen op deze website. Klik na het inloggen op "Mijn Bibliotheek(gebruikersnaam)" en je komt bij je persoonlijke gegevens.
Ook kun je de bibliotheek tijdens de openingsuren bellen om de uitleentermijn te laten verlengen. Houd hierbij s.v.p. je bibliotheekabonnement(en) bij de hand voor het lidmaatschapsnummer(s). Verlengen kan maximaal 2 keer en is alleen mogelijk wanneer het materiaal niet voor iemand anders is gereserveerd. De verlenging geldt als een uitlening en wordt afgetrokken van het totaal aantal leenstrippen op je abonnement.