Hoe moet ik inloggen?

answer:

Inloggen doe je met je lenernummer (op de lenerpas) Deze bestaat uit 10 of 14 cijfers. Deze moeten achter elkaar, zonder spatie ingetikt worden.

Gebruikersnaam
Als alternatief voor het lenernummer kun je ook een gebruikersnaam opgeven.
De gebruikersnaam kun je, als je bent ingelogd, aanmaken onder 'Mijn gegevens'.

Pincode
De pincode is je geboortedatum zonder jaartal:
bijvoorbeeld 16 februari = pincode 1602; 4 november = pincode 0411.
De pincode moet je wijzigen als je bent ingelogd, onder de knop ' Mijn gegevens'. Kies een wachtwoord dat je goed kunt onthouden, maar niet makkelijk te raden is door iemand anders. Het wachtwoord heeft 6 tekens of meer. Het mogen hoofdletters, kleine letters, cijfers of andere tekens (behalve # en &) zijn, aan elkaar geschreven.