Hoe kom ik aan een inlogcode?

answer:

Je kunt alleen inloggen op de catalogus als je lid bent van de bibliotheek. Inloggen moet met het lenernummer op je pasje en een pincode. Het lenernummer bestaat uit 10 of 14 cijfers. Deze moet je achter elkaar, zonder spaties, invoeren.
Je pincode bestaat uit vier cijfers; het is je geboortedatum zonder jaartal. Bijvoorbeeld: 16 januari = pincode 1601, 4 november = pincode 0411.
Inlog wijzingen
Na de eerste keer inloggen, dien je je pincode te wijzigen in een zelfgekozen wachtwoord. Bij het inloggen krijg je hierover een melding. Klik op , voer je nieuwe wachtwoord in en bevestig dit.
LET OP: je wachtwoord is hoofdlettergevoelig
In plaats van je lenersnummer kun je ook inloggen met een gebruikersnaam. Een gebruikersnaam kun je opgeven en/of wijzigen via Mijn gegevens . Een gebruikersnaam moet uit minimaal 4 tekens bestaan.
Inloggegevens vergeten
Ben je je inloggegevens vergeten, dan kun je deze gegevens hier opvragen. Je ontvangt je gegevens dan per mail.
Let op:
Uit veiligheidsoverwegingen is na vijf foute pogingen je pas voor een dag geblokkeerd. Probeer een dag later nogmaals in te loggen.