Theatergroep Bambie

Frou Frou

Theatergroep Bambie

idee en spel: Jochem Stavenuiter - cello: Amber Docters van Leeuwen, Pepijn Meeuws - tekst: Jochem Stavenuiter, Ko van den Bosch, Harry Ikink - dramaturgie: Marijn van der Jagt - eindregie: Hans Man in ’t Veld - decor: Hester Jolink - techniek/ontwerp: Manuel Boutreur

Genre: Mime

Theatergroep Bambie brengt opnieuw een oog- en oorstrelende voorstelling waarin livemuziek en spel verweven worden. Jochem Stavenuiter speelt in ‘Frou Frou’ een bejaarde clown die filosofeert over het (circus-)bestaan. Twee cellisten roepen met hun muziek – Schnittke, Debussy, Piazzolla – gedachten aan vroeger bij hem op: trucs die hij zich nog maar half herinnert en kunsten die hij nooit meer vertoont. De cellisten zelf lijken verdacht veel op mensen die hij heeft gekend, zoals het meisje dat hij liefhad en de bulderende circusdirecteur.

Geniet na afloop van de voorstelling in het Theatercafé van The Woodies.
The Woodies spelen vrolijke meerstemmige folksongs, waaronder The Beatles, Doe Maar, Crowded House en George Ezra. Van de '60 tot hedendaagse songs, het komt allemaal aanbod!

selecteer datum en tijd

Deze voorstelling heb je helaas gemist. Gelukkig hebben we nog veel andere uitgaanstips, bekijk daarvoor onze agenda & tickets

“Ergens in de voorstelling staat Frou Frou met een plat bord en een soeplepel in zijn handen. In dat soort simpele, zoveel uitdrukkende beelden blinkt de voorstelling uit. We struikelen allemaal door het leven, lijkt Frou Frou ons te zeggen, dus probeer er maar het beste van te maken.”

Theaterkrant

“Voortdurend blijft de breekbaarheid en melancholie merkbaar: in de woorden, de enscenering, de muziek, de krakende stem en de lichaamstaal van de clown. Van het begin tot het einde worden de weemoedige herinneringen subtiel en ontroerend gebracht. Een prachtige voorstelling.”

Rirotheater.blogspot.com