FACTIVAL

Het FACT congres

FACTival

Voor het eerst komt het landelijk FACT congres naar Drenthe! In samenwerking met ervaringsdeskundigen, naastbetrokkenen en netwerkpartners organiseert GGZ Drenthe op 6 juni 2019 het FACTIVAL.

Het FACT congres staat in het teken van zingeving, stigmabestrijding, herstel en inclusie en is nadrukkelijk geïnspireerd door de uitgangspunten van de Positieve Gezondheid.

We willen graag laten zien wat we in Drenthe doen aan ‘EPA zorg en behandeling’, ook vanuit de context van jeugd- en verslavingszorg en woonondersteuning. Er gebeurt in Drenthe veel vanuit verregaande samenwerking met netwerkpartners en met naastbetrokkenen. Ervaringsdeskundige inzet is binnen die samenwerkingen inmiddels vanzelfsprekend. GGZ Drenthe beschikt ook over forensisch ACT en FACT dus ook dat aspect komt aan de orde.

selecteer datum en tijd

Deze voorstelling heb je helaas gemist. Gelukkig hebben we nog veel andere uitgaanstips, bekijk daarvoor onze agenda & tickets

bezoek ook de masterclass

De masterclass vindt plaats op, 5 juni, de avond voorafgaand aan het congres. Het is een vrij toegankelijke Masterclass van 17.00 tot 21.00 uur in de Gouverneurstuin in Assen en wordt mede mogelijk gemaakt door ledenvereniging Espria.

meer info