NARNIA, de leeuw, de heks en de kleerkast

Het Danskwartier Zuidlaren

NARNIA, de leeuw, de heks en de kleerkast

Genre: Dans

Reis met ons mee naar de wereld van Narnia, de sprookjeswereld achter een doodnormale kast. Peter, Susan, Edmund en Lucy nemen ons mee naar deze sprookjeswereld die betoverd is door de Witte Heks. In Narnia is het daarom altijd winter maar nooit kerst. Volgens de profetie zal er een einde komen aan haar heerschappij wanneer er vier mensenkinderen Narnia komen. De Heks organiseert direct een jacht op zoek naar deze kinderen.  Gelukkig wonen in Narnia ook de Faun Tumnus, meneer en mevrouw Bever en een goede Kerstvrouw. Kunnen zij de kinderen helpen? Weten ze te ontsnappen aan de heks en kan de machtige heerser over de dieren, de leeuw Aslan terugkeren om de kinderen te helpen?

Maak het allemaal mee tijdens de jubileum eindvoorstelling van het Danskwartier, 16 mei om 19:15 en 17 mei om 14:00 in De Nieuwe Kolk in Assen.

Onze jongste dansers (tot 8 jaar) dansen één van de twee shows. Wil je zeker weten of je voor de juiste dag kaarten bestelt, stuur een mailtje naar info@danskwartier.nl.

(Dit concert is geprogrammeerd bij DNK door een extern gezelschap en maakt geen onderdeel uit van onze reguliere programmering.)

selecteer datum en tijd

ZA 5 JUN 2021
ZO 6 JUN 2021
ZA 5 JUN 2021
ZO 6 JUN 2021

prijzen

  • Normaal € 12,50