PR-materiaal voor standhouders Baby, Peuter en Kleuter Markt

Aankondiging op je bedrijfswebsite:

Wij staan op de Baby, Peuter en Kleuter Markt

Op zaterdag 26 januari staan wij op de Baby, Peuter en Kleuter Markt in De Nieuwe Kolk. Tijdens deze festival-achtige markt vind je allerlei leuke producten en merken, handige informatie over alles rondom opvoeden (van kraamzorg tot (zwem)school en slapen), en creatieve inspiratie. Er zijn mini-workshops voor (groot)ouders en er is een gezellig speelplein voor kinderen. Hier luisteren kinderen naar het prentenboekverhaal ‘Een huis voor Harry’, doen ze een ‘Huis voor Harry’ spelletje op de Touch Table, of laten ze zich schminken. Maar er is nog veel meer te doen!

De Baby, Peuter en Kleuter Markt wordt georganiseerd door DNK in De Nieuwe Kolk. De markt is voor (groot)ouders van kinderen van 0 t/m 6 jaar of ouders die een kindje verwachten. De markt is van 10.00 tot 16.00 uur en de entree is gratis. Op de website van DNK lees je meer over dit evenement. Hier vind je in aanloop naar 26 januari ook meer informatie over het programma en de overige standhouders.

Inspiratie voor social media berichten:

Op zaterdag 26 januari staan wij van 10.00 tot 16.00 uur op de Baby, Peuter en Kleuter Markt in de Nieuwe Kolk (entree gratis). Naast onze eigen producten vind je hier leuke producten en merken, handige informatie over opvoeden, en creatieve inspiratie. Ook is er een gezellig speelplein voor kinderen!

Verwacht je een kindje of heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 6 jaar? Kom dan naar de Baby, Peuter en Kleuter Markt op zaterdag 26 januari in De Nieuwe Kolk. Wij/het team van (...) zal deze dag ook aanwezig zijn met leuke (...) en (...) Kom je ook? Entree is gratis.

Ga jij al naar de Baby, Peuter en Kleuter Markt op 26 januari? Deze dag is er voor (aanstaande) ouders van alles te beleven in De Nieuwe Kolk, van leuke producten tot handige info en inspiratie. Wij zullen er ook met (...) staan. Zien we je dan?

Over een week is het zover! Dan staan we op de Baby, Peuter en Kleuter Markt in De Nieuwe Kolk. Door het festival-achtige karakter belooft het een gezellig evenement te worden. Kijk voor meer info op: https://www.dnk.nl/agenda-tickets/bibliotheek/baby-peuter-kleuter-markt

 

Facebook event:
DNK heeft voor dit evenement een Facebook event aangemaakt. Om te voorkomen dat er verwarring ontstaat voor de bezoekers, willen we je vragen om niet zelf een Facebook event aan te maken, maar te verwijzen naar het event van DNK.

Afbeeldingen:

Website image (1600x900 px)

Facebook post image (1200x900 px)


Instagram post image (1080x1080 px)Twitter post image (1024x512 px)