Helaas zijn de kaarten voor de voorstelling van 6 juli uitverkocht. Je kunt nog wel kaarten kopen voor de reguliere voorstellingen op www.shakespearetheaterdiever.nl. De actie voor nieuwe bibliotheekleden loopt nog t/m zaterdag 9 juni! 

Shakespeare-actie 2018

Net als voorgaande jaren, vindt deze zomer weer een voorstelling plaats in het Shakespearetheater in Diever. Speciaal voor jou, als lid van de Bibliotheek, staat vrijdag 6 juli 2018 King Lear in de schijnwerpers. Kom je genieten van een fantastische voorstelling in de openlucht? Een unieke ervaring midden in de natuur!

Je kunt als lid van de Bibliotheek vanaf maandag 4 juni 2 kaarten per persoon aanschaffen voor een gereduceerd tarief van € 8,50 p.p. (normaal € 13,- voor de try-out + € 7,50 voor de inleiding). Let op: per bestelling wordt er € 2,50 aan transactiekosten in rekening gebracht.

Je krijgt van ons een kopje koffie bij binnenkomst. Vervolgens houdt dr. Hans Jansen van de Rijksuniversiteit Groningen een zeer interessante inleiding. Daarna kun je genieten van de voorstelling. Het is toegestaan om eigen consumpties te nuttigen gedurende de voorstelling.

Kaarten bestellen

Wil je komen? Wees er dan snel bij. Voorgaande jaren waren de kaarten binnen enkele dagen uitverkocht. De kaartverkoop start op maandag 4 juni.

Bestel hier je kaarten. (vanaf 4 juni)

Word nu lid en ontvang 2 gratis kaartjes

Bent je nog geen lid van de bibliotheek? Geen zorgen. Als je je nu inschrijft, ontvang je 2 gratis kaartjes. Deze speciale actie is geldig in de week van 4 tot en met 9 juni bij een jaarabonnement voor volwassenen.

Voor deze actie kun je je inschrijven bij onze balie. Bel naar 088 012 88 88 of kom langs.

De voorstelling King Lear

Programma vrijdag 6 juli

19.30 uur ontvangst met koffie
20.00 uur theater open
21.00 uur inleiding door dr. Hans Jansen
21.30 uur voorstelling King Lear

King Lear en het Shakespearetheater Diever

Al ruim 70 jaar speelt de toneelvereniging uit Diever stukken van Shakespeare in het schitterende lokale openluchttheater. Het populaire theater middenin de Dieverse bossen staat ook dit jaar weer garant voor uitverkochte shows en spectaculair theater. Kijk ook op www.shakespearetheaterdiever.nl.

Inhoud: Nadat Koning Lear zijn macht aan twee dochters heeft overgedragen, ontdekt de oude vader dat hij door hen wordt bedrogen. Wat volgt is een strijd tussen goed en kwaad waarbij Lear steeds meer loskomt van de realiteit en van zijn omstandigheden.

Meer informatie over Shakespeare en zijn boeken vind je in de Bibliotheek.