Preuvenement

Het gezelligste en lekkerste weekend van het jaar staat weer voor de deur! Op zaterdag 25 en zondag 26 augustus staat de Gouverneurstuin in Assen geheel in het teken van het Preuvenement. Spetterende live-optredens op de podia, presentaties van culturele instellingen uit Assen en een overheerlijk aanbod van hapjes en drankjes van de Asser horeca. Ben jij erbij om mee te genieten van al dit heerlijks? Alvast in de stemming komen met de aftermovie van vorig jaar? Bekijk deze hier

Dit jaar belooft het Preuvenement weer een waar spektakel te worden. Een tipje van de sluier? Bekijk hier de trailer van de zevende editie van het Preuvenement. 

Benieuwd naar meer? Houd deze pagina in de gaten voor de programmering van DNK tijdens het Preuvenement! 

win-actie

Tijdens het Preuvenement maak je kans op geweldige prijzen, namelijk twee retourtickets naar Londen, een reischeque t.w.v. € 250,00 of een luxe lederen reistas! Vul daarvoor tijdens het Preuvenement op de speciale flyer je gegevens in en lever deze in bij Beachclub DNK. 

Hiermee maak je niet alleen kans op de prachtige prijzen, maar ook ontvang je regelmatig onze nieuwsbrief vol met tips, aanbiedingen en interessante informatie over de nieuwste activiteiten en het aanbod van Bibliotheek, Theater en/of Bioscoop DNK en per interessecategorie (Bibliotheek, Theater en/of Bioscoop) maximaal 4 keer per maand een mailing met uitgelicht aanbod.

Jouw gegevens
Wij gaan zorgvuldig om met de gegevens die jij ons geeft. Naast je e-mailadres, vragen wij je vanwege het uitkeren van de prijzen om je voor- en achternaam in te vullen. Daarnaast vragen wij je om je geslacht, postcode en geboortedatum in te vullen om je op maat gemaakte mailingen toe te kunnen sturen, zodat je geen overbodige e-mails ontvangt. Meer informatie over hoe DNK met persoonlijke gegevens omgaat, lees je in onze privacy verklaring.

Actievoorwaarden
Lees hier de actievoorwaarden van de DNK-bag en de winactie.

 

DNK-Sligro stage

Programmering van DNK tijdens het Preuvenement.

zaterdag

14.50     Jordan Roy

15.40     Zoutmus

16.30     Anneke van Giersbergen

17.20     Bertolf

zondag

14.20     Daisy Correia

15.20     Lisa Loïs

17.10     Joris Linssen & Caramba 

BuitenBios

Tijdens het Preuvenement wordt de Brink omgetoverd in een BuitenBios!

zaterdag

13.00     The Incredibles

15.15     Kedi

19.15     Finding Your Feet

21.30     Bon Bini Holland

zondag*

13.15     Kedi

15.30     The Incredibles

19.30     Finding Your Feet


*Update! Op de zondag is de film Kedi toegevoegd aan het programma.

Kolkende Taal

Spraakmakende gasten, bijzondere boeken en Diana de Groot. Dé ingrediënten van Kolkende Taal. We duiken aan de hand van boeken in het leven en werk van interessante gasten. Bij de editie van Kolkende Taal bij het Preuvenement zullen Daisy Correira, Joris Linssen en Mariët Meester te gast zijn. Daisy Correira staat op 6 april in de Rabozaal met haar theater concert: "10 anos de fado". Haar naam was Sarah is een Daisy's lievelingsboeken. Joris Linssen staat 20 maart samen met Caramba met hun programma "Raak!" in ons Theater. Tafelgast Mariët Meester zal aan de hand van haar favoriete boeken over onder andere de invloed van opgroeien in Veenhuizen vertellen. 

foto's

de BuitenBios wordt mede mogelijk gemaakt door: