20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

digitale dossiers

Op zoek naar informatie over bepaalde thema’s zoals duurzaamheid, eten of opvoeding? Neem dan eens een kijkje in de digitale etalages van de bibliotheek. In deze online etalages vind je per thema interessante boeken, artikelen en dossiers over het onderwerp.

ga naar digitale dossiers

wat vind je in de digitale dossiers?

Per thema van elk digitaal dossier worden er geselecteerde boeken en toptitels voorgesteld, die je direct kunt reserveren. Daarnaast bevat een dossier een agenda, artikelen, publicaties, columns, blogs en nog veel meer.

zoekbronnen 

zoeken in Delpher

Met www.delpher.nl heb je online gratis toegang tot Nederlandse kranten, boeken en tijdschriften uit het verleden. Je kunt in totaal in meer dan 60 miljoen pagina’s zoeken. Ben je nieuwsgierig naar de geschiedenis van je stad of dorp of naar wat er gebeurde op de dag dat je werd geboren, ga dan naar Delpher.

raadpleeg de Consumentenbond

Via de Bibliotheek heb je toegang tot de besloten informatie op de site van de Consumentenbond. Voor leden en niet-leden is Consumentenbond.nl alleen vrij te raadplegen in de bibliotheek.
Op dit moment is de besloten informatie op Consumentenbond.nl vanwege een technische storing niet vrij te te raadplegen. Er wordt aan gewerkt om dit zo snel mogelijk op te lossen.