Black Friday: de hele week meer dan 40% korting op een Basis abonnement van de bibliotheek!

Word lid van de bibliotheek voor maar € 29,50!

meteen online inschrijven

 

Zo’n kans mag je niet laten lopen: van 25 november t/m 2 december betaal je voor een bibliotheekabonnement niet € 49,50, niet € 39,50, maar slechts € 29,50! Dat betekent een heel jaar lang boeken, e-books, luisterboeken en dvd’s lenen voor een mooie kennismakingsprijs.

Veel meer dan boeken
Wist jij dat je in de bibliotheek veel meer kunt lenen dan alleen boeken? Dvd’s, tijdschriften, cd’s en zelfs games kun je gratis lenen met jouw bibliotheekabonnement. Natuurlijk kun je ook de wereld aan e-books voor je tablet of e-reader lenen, en luisterboeken voor je tablet of smartphone. Gewoon vanuit je luie stoel. Verder organiseert Bibliotheek DNK talrijke activiteiten waar je aan deel kunt nemen, bijvoorbeeld de workshopavonden en de Derde Dinsdag.

Goed om te weten

  • Boeken, e-books, luisterboeken en tijdschriften leen je drie weken. Cd’s en dvd’s leen je één week. Voor expresstitels en games geldt een uitleentermijn van 2 weken.
  • Met een basisabonnement kun je jaarlijks 125 items lenen. Dit zijn meer dan twee items per week! Ben je van plan om meer te lenen? Dan kun je altijd een Groot abonnement overwegen.
  • Je mag maximaal 2 reserveringen tegelijk hebben.
  • Ben je jonger dan 19 en wil je lid worden? Dan kan dat helemaal gratis. Ga naar de bibliotheek en een medewerker op locatie helpt je verder met je abonnement.

Groot abonnement: nu ook onbeperkt lenen met korting
Lees jij makkelijk meerdere boeken per week? Dan is dit jouw kans, want in deze Black Friday-week krijg je voor maar € 49,50 (normaal € 61,-) een groot abonnement. Dat betekent een heel jaar lang onbeperkt boeken, tijdschriften, dvd’s, e-books of luisterboeken lenen. Bovendien mag je ze dan twee keer (!) zo lang houden als bij een basisabonnement.

Actievoorwaarden

  • De actieperiode is van 25 november tot en met 2 december 2019. Alleen in die periode is het mogelijk om een jaarabonnement met deze actiekorting aan te schaffen.
  • Je mag alleen gebruik maken van de ledenwerfactie als je in de afgelopen drie maanden géén lid bent geweest van een bibliotheek in Drenthe.
  • Als je niet wilt betalen met een automatisch incasso, brengen wij €2,50 administratiekosten extra in rekening.
  • Met deze actie schaf je een jaarabonnement aan met korting. Daarna wordt je abonnement automatisch verlengd. Vanaf het moment van verlenging betaal je het normale tarief.
  • De actie is niet geldig voor een Groot abonnement dat per maand wordt betaald.
  • Je wordt lid voor de periode van één jaar. Daarna kun je maandelijks opzeggen.

Naast de actievoorwaarden zijn de voorwaarden van een regulier abonnement en het bibliotheekreglement van toepassing. Deze zijn hier in te zien.

Koop je je abonnement liever niet online? Geen probleem! Ga tijdens de actieperiode langs bij de balie van De Nieuwe Kolk en onze medewerkers helpen je graag verder.

Bekijk hier ook onze Black Friday Theater deal