Doe mee aan onze digitale BiebPanel

Heb jij een mening over allerlei onderwerpen? Dan krijg je nu de kans om daar iets mee te doen! Doe mee met ons online klantenpanel en geef vier keer per jaar jouw mening over allerlei zaken waar de bibliotheek mee bezig is: de collectie, de indeling van de  bibliotheek, de medewerkers, onze tarieven en nog veel meer.

Wij willen de dienstverlening aan onze klanten verbeteren, en jij bent onze adviseur. Een win-win situatie dus! Bovendien is het eenvoudig en leuk om mee te doen aan onze onderzoeken, én we verloten onder de deelnemers regelmatig een leuk boek of andere attentie.

Ben je geïnteresseerd en wil je je betrokkenheid tonen? Ga dan naar biebpanel.nl en schrijf je in. Alle antwoorden worden anoniem verwerkt. Een samenvatting van de resultaten van alle onderzoeken publiceren wij na afloop op onze website.   

Wie zoeken we?
Jong, oud, man, vrouw; iedereen is welkom om mee te doen. Ben je ouder dan 16 jaar en maak je gebruik van de bibliotheek? Meld je dan aan! We hopen snel nieuwe deelnemers te mogen verwelkomen als lid van ons klantenpanel.

Waarom zou ik meedoen aan BiebPanel?
- Je mening is belangrijk voor beslissingen van jouw bibliotheek.
- Je kunt je mening geven over allerlei zaken, van assortiment tot activiteiten.
- Je bibliotheek laat zien wat ze van jouw input heeft geleerd – en je maakt kans op een kleine prijs als dank voor je deelname.
- Het is leuk en gemakkelijk om mee te doen aan onze onderzoeken.
- Je privacy en identiteit worden beschermd.
- Je krijgt alleen uitnodigingen via e-mail en vult de vragenlijsten online in. Gegarandeerd geen ongewenste telefoontjes of spam.

Schrijf je nu online in op www.biebpanel.nl.

Resultaten BiebPanel

De rapportages van het BiebPanel van de stadsbibliotheken (Emmen, Hoogeveen en Meppel, Assen):