The Ruggeds

Between Us

The Ruggeds

Genre: Dans

Het zijn internationale toppers op het gebied van breakdance, ze dansten in een clip van Justin Bieber en gooiden hoge ogen op het WK Breakdance. We hebben het natuurlijk over The Ruggeds, die vorig jaar een sensationeel visitekaartje afgaven in de theaters met ‘Adrenaline’. In ‘Between Us’ bewegen de mannen zich door een web van bungeecords, touwen, elastieken en snaren en vertellen met een mix van dans, muziek, acrobatiek, slacklining en b-boying het verhaal van hun bijzondere vriendschap.

Grote Zaal

selecteer datum en tijd

VR 15 MRT 2019

prijzen en arrangementen

Rang 1

  • Normaal € 22,50
  • CJP € 20,50

Rang 2

  • Normaal € 20,50
  • CJP € 18,50

dansen op TV

“Het is erg spannend. Drie maanden hebben we van alles meegemaakt, maar we hebben nog geen eindresultaat gezien”, vertelt Niek Traa, een van de dansers van The Ruggeds. Naar het programma kijken zo’n negen miljoen Amerikanen. In de jury zit onder meer wereldster Jennifer Lopez.

Stress
Voor de opnames van het programma verbleven de dansers drie maanden in Los Angeles. Het werd alles behalve een snoepreisje. “De draaidagen waren lang, we moesten veel repeteren. Er was veel stress vanwege muziekrechten, shows moesten aangepast worden. We maakten makkelijk dagen van veertien uur. Iedere dag gingen we tot het gaatje”, vertelt Niek.

Bloed, zweet en tranen dus, maar dat was het volgens hem allemaal waard. De ervaring is onbetaalbaar, het podium een om van te dromen. Het samenwerken met wereldsterren was de kers op de taart. “Het was heel tof om met Jennifer Lopez samen te werken. Je acteert ineens op een heel ander niveau.”

Bekijk hier de eerste ronde: https://www.youtube.com/watch?v=ymkHqnaPCOU