Soldaat van Oranje

Theaterreis

Soldaat van Oranje

Genre: Special

Op zondag 18 november gaan we op Theaterreis naar Vliegveld Valkenburg om daar misschien wel de bekendste musical van Nederland bij te wonen: 'Soldaat van Oranje'. Al bijna 8 jaar uitverkocht en meer dan 2,6 miljoen bezoekers. Beleef deze prachtige musical nu samen met DNK en waan je een echte VIP tijdens dit unieke arrangement. Wij brengen en halen je met een comfortabele touringcar van DNK naar de Theaterhangaar bij Katwijk. Onderweg krijg je door onze gastvrouw een kop koffie of thee met iets lekkers en een uitgebreid lunchpakket geserveerd. Tijdens de voorstelling zit je 1e rang en in de pauze krijg je een consumptie naar keuze. Na afloop van de voorstelling rijden we weer terug naar Noord Nederland en geniet je van een 2-gangen diner bij Van der Valk in Leusden. Na het diner rijden we door naar DNK in Assen.

Kom alvast in de stemming voor deze theaterreis & meld je aan voor het Facebook-evenement!


Reisschema zondag 18 november 2018

10.30 uur - vertrek vanaf DNK in Assen
13.00 uur - aankomst TheaterHangaar bij Katwijk
14.00 uur - aanvang voorstelling (voorstelling is inclusief 25 minuten pauze)
17.25 uur - einde voorstelling
18.00 uur - vertrek naar Noord Nederland
19.30 uur - 2-gangen diner bij Van der Valk Leusden
20.45 uur - vertrek naar Assen
22.30 uur - aankomst DNK
* tijden onder voorbehoud van wijzigingen

Tickets & prijzen
€ 168,- per persoon. Reserveringskosten € 3,75 per persoon.
Dit arrangement boek je via www.surprisingholland.nl of je belt met (0592) 33 11 29. Op de website van Surprising Holland vind je alle details en voorwaarden van deze mooie theaterreis.

recensies

'Grensverleggend muziektheater. Het genre musical verrijkt met een vorm van totaaltheater die ongekend is.'

de Volkskrant

'Een tien met een griffel. Vijf sterren! En een plus.'

Metro

'Een verbluffende productie.'

NRC Handelsblad

een indrukwekkend historisch verhaal

'Soldaat van Oranje - De Musical' is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetsstrijders uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Aan het begin van de oorlog ontsnapt Erik naar Engeland van waaruit hij zendapparatuur naar Nederland smokkelt en als piloot betrokken is bij bombardementen op Duitsland. Hij wordt adjudant van Koningin Wilhelmina en ontvangt voor zijn verzetswerk al tijdens de oorlog de Militaire Willemsorde,  de hoogste Koninklijke onderscheiding.

In een regie van Theu Boermans en naar een script van Edwin de Vries spelen de acteurs rondom een draaiende tribune en brengen ze mede dankzij de muziek van Tom Harriman en de teksten
van Pamela Phillips Oland en Frans van Deursen de indrukwekkende historie weer tot leven. Dit verhaal moet verteld worden.