Tim Akkerman & The Ivy League

Tim 20 Akkerman, try out

Meer dan twintig jaar geleden stapt muzikant Tim Akkerman in een Haagse rockband, om jaren later via muzikale producties als Tommy -The Who- en The Buddy Holly Story zijn eigen pad te bewandelen. Na zijn theatershows Anno, the Journey and Tims Secret Sessions weet Akkerman de clubs, alsook de theaters, te verrassen met een lovend programma rondom zijn grote held Bruce Springsteen. Samen met zijn band The Ivy League vervolgt Tim Akkerman zijn pad en weet, met hun meest recente album Lions Don’t Cry, zijn grote groep liefhebbers wederom te trakteren op rauwe rock. Een 2 decennia durende muzikale zwerftocht, die zo breed omvattend en rijk aan ingrediënten is, dat een avond met Tim Akkerman een smaakvolle melting pot van muzikale diversiteit moet zijn. ‘Tim 20 Akkerman’ is een ode aan de rock muziek en voor de liefhebbers hiervan in alle mogelijke smaken.

Dineren én live theater
Het tweede concert van Tim Akkerman & The Ivy League om 21:00 uur kun je niet alleen vanuit de Rabo Zaal, maar ook vanuit LIFF, Grand Café ’t Wapen en Hotel de Jonge in Assen bijwonen. Het concert wordt in het kader van Smaakvol Theater live gestreamd, zodat jij onder het genot van een hapje en een drankje toch live de show kan bijwonen.
Via onderstaande button (21:00 | Rabo Zaal) kun je voor €7,50 per persoon een ticket voor de stream vanuit een restaurant naar keuze kopen. Op de avond zelf reken je bij het restaurant je eten en drinken af. Tickets kunnen alleen online gekocht worden. DNK geeft je gegevens door aan het betreffende restaurant, waarmee ook meteen een tafel in het restaurant voor je wordt gereserveerd. Dineren in DNK in combinatie met de voorstelling is niet mogelijk.

Hotel de Jonge
Aanvang: 19:00 uur
Bekijk hier alvast het a la carte menu
Dieetwensen en allergieën kun je vooraf doorgeven via info@hoteldejonge.nl

LIFF
Aanvang: 19:00 uur
Bekijk hier alvast het menu

Grand Café ’t Wapen
Aanvang: 19:00 uur
Bekijk hier alvast het menu
Dieetwensen en allergieën kun je vooraf doorgeven via 0592-269469 of restaurant@twapen.nl

selecteer datum en tijd

prijzen

Vrije Zit

  • Normaal € 23,50

arrangementen en aanbiedingen

U kunt verschillende opties kiezen en arrangementen boeken bij deze voorstelling.
Deze komt u automatisch tegen in het bestelproces.