Seizoenspresentatie 18-19

Seizoenspresentatie 18-19

Genre: Special

Het nieuwe seizoen 18-19 zit bomvol mooie voorstellingen voor alle type reizigers. Vlieg mee langs spannende toneelvoorstellingen, avontuurlijke musicals, de grote zangers van Nederland, indrukwekkende muziekstukken, hilarische cabaretiers en meeslepende dansvoorstellingen. Programmeur Hilde Scholten licht deze avond het programma toe en je kunt alvast genieten van een aantal feestelijke previews. Je vliegt deze avond natuurlijk first class en ontvangt als eerste de splinternieuwe DNK-brochure!

Feestelijke voorproefjes
Onder andere Yentl en De Boer, een graag gezien duo in  DNK, landen deze avond in De Nieuwe Kolk. Het aanstekelijke cabaretduo verrast en ontroert met muzikale en absurdistische kunsten en lichten een tipje van de sluier over hun nieuwe voorstelling. Actrice Janke Dekker heeft al heel wat grote rollen in Nederlandse musicals op haar naam staan. Samen met dochter Amy Egbers maakt zij haar opwachting met een muzikale preview. Maar dat niet alleen, ook zangeres Lisa Lois laat met haar bijzondere stemgeluid van zich horen. De Noordpool Troupe, het jonge zusje van Noordpool Orkest, zorgt onder leiding van Reinout Douma voor de muzikale omlijsting van de avond. Arno van der Heyden is als vanouds de reisleider.  

Programma
19.00 uur
Ontvangst met koffie/thee in Foyer en Theatercafé met live muziek door Noordpool Troupe
20.00 uur
Presentatie programmering 18-19 (Grote Zaal)
21.30 uur
Geniet na afloop van een (pauze)drankje en een voorproefje van ons nieuwe dinerconcept de ‘Wereldse Theaterplank’ in de Foyer en het Theatercafé met live muziek door Noordpool Troupe

Bestel hier je ticket(s).