20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Renée van Wegberg – Hou me vast

Renée van Wegberg

Genre: Cabaret

Na haar award-winnende vertolking van Liesbeth List heeft zangeres Renée van Wegberg de prachtige en rijke muziek van Nederlandse bodem in haar hart gesloten. In haar nieuwe theaterconcert brengt ze samen met haar band het mooiste kleinkunst- en poprepertoire dat ons land te bieden heeft.

Na een bewogen jaar, waarin de zangeres afscheid heeft moeten nemen van dierbaren maar ook haar tweede kindje heeft mogen verwelkomen, bezingt ze alle facetten van het leven, waarin nabijheid, verbinding en elkaar vasthouden de rode draad vormen.

Vorig theaterseizoen zong Renée het repertoire van Nederlandse zangeressen, voor Hou me vast stort zij zich op liedjes van de mannen. Uit een zoektocht naar het mooiste werk van theatericonen als Toon Hermans, Boudewijn de Groot, Rob de Nijs en Herman van Veen, maar ook bands als Bløf, De Dijk en Volumia, is een veelzijdig programma ontstaan. Natuurlijk hoort daar ook het voor Renée inmiddels bekende repertoire van Ramses Shaffy en Frank Boeijen bij.

Met haar veelzijdige stem zingt Renée liedjes om bij weg te dromen, om bij mee te zingen en om elkaar bij vast te pakken. Nieuwe liedjes, onbekende liedjes, en klassiekers die voor altijd gezongen moeten blijven worden, uitgevoerd in verrassende arrangementen. In Hou me vast omarmt Renée het publiek, het leven en de livemuziek.

selecteer datum en tijd

"Een modeluitgave van lef, muzikaliteit, allure en goede smaak"

Dagblad van het Noorden

“Renée van Wegberg maakt een verpletterende indruk als leading lady.’’

Theaterparadijs

"Een podiumpersoonlijkheid die moeiteloos twee uur weet te boeien"

Algemeen Dagblad

prijzen

Rang 1

  • Normaal € 26,00

Rang 3

  • Normaal € 13,00

arrangementen en aanbiedingen

U kunt verschillende opties kiezen en arrangementen boeken bij deze voorstelling.
Deze komt u automatisch tegen in het bestelproces.