Masterclass Jon van Eerd

Masterclass Jon van Eerd

Altijd al eens les willen krijgen van een bekende artiest? Dan is dit je kans! DNK presenteert de Star Academy, hét podium waarop wij iedereen de kans bieden hun talent te laten zien en zich verder te ontwikkelen. De Star Academy organiseert verschillende Masterclasses, verzorgd door diverse bekende artiesten. 

Meedoen?
Wil jij aan een Masterclass deelnemen? Dat kan! Maar daar moet je wel wat voor doen. Mail je motivatie (max. 10 regels) plus een kort filmfragment van jezelf waarop je jouw talent laat zien (max. 60 sec.)  naar auditie@dnk.nl
De artiest die de Masterclass geeft zal uit alle inzendingen een selectie maken. Er is plaats voor ongeveer 4 tot 6 personen per Masterclass. De definitieve deelnemersselectie wordt ongeveer vier weken voor de Masterclass bekend gemaakt. Over de uiteindelijke selectie kan niet gecorrespondeerd worden. De kosten voor de Masterclass bedragen € 50,- (inclusief consumpties tijdens de Masterclass). Het bedrag wordt pas in rekening gebracht na toewijzing van deelname. 

Masterclass bijwonen!
Ook als je denkt wat minder talent te hebben, ben je van harte welkom bij de Star Academy. Kennis is tenslotte ook een groot talent. Neem een prachtig kijkje in de wereld van theater en woon de verschillende onderdelen van de Star Academy bij. Zo word je binnen de kortste keren een allesweter op het gebied van de theaterkunsten!

Jon van Eerd
Jon van Eerd is een acteur, zanger en schrijver. In het Nederlandse theater werd hij bekend door de rol van Olivier B. Bommel in de musical De Trullenhoedster  en zijn rollen in musical- en theaterproducties als Mamma Mia!, Titanic en There's No Business Like Show Business. Ook ontwikkelde Van Eerd zich als acteur en schrijver van komedies. Voor het theater bewerkte hij Tel uit je winst (Funny Money) en Oude Nieuwe Vrienden, hij herschreef De Tante van Charlie en schreef De Vlooienmars, Een Rits te Ver en Dubbel Op. Hij speelde ook in televisieproducties en is regelmatig te horen als voice-over en stemacteur. Hij leende zijn stem onder andere aan Aladdin, The Flintstones, The Mask en De Leeuwenkoning, Harry Potter, Sjakie en de chocoladefabriek, Teletubbies, Chicken Little, de Shrek-films en Spiderwick.