Masterclass Guy Weizman

Masterclass Guy Weizman

Altijd al eens les willen krijgen van een bekende artiest? Dan is dit je kans! DNK presenteert de Star Academy, hét podium waarop wij iedereen de kans bieden hun talent te laten zien en zich verder te ontwikkelen. De Star Academy organiseert verschillende Masterclasses, verzorgd door diverse bekende artiesten. 

Meedoen?
Wil jij aan een Masterclass deelnemen? Dat kan! Maar daar moet je wel wat voor doen. Mail je motivatie (max. 10 regels) plus een kort filmfragment van jezelf waarop je jouw talent laat zien (max. 60 sec.)  naar auditie@dnk.nl
De artiest die de Masterclass geeft zal uit alle inzendingen een selectie maken. Er is plaats voor ongeveer 4 tot 6 personen per Masterclass. De definitieve deelnemersselectie wordt ongeveer vier weken voor de Masterclass bekend gemaakt. Over de uiteindelijke selectie kan niet gecorrespondeerd worden. De kosten voor de Masterclass bedragen € 50,- (inclusief consumpties tijdens de Masterclass). Het bedrag wordt pas in rekening gebracht na toewijzing van deelname. 

Masterclass bijwonen!
Ook als je denkt wat minder talent te hebben, ben je van harte welkom bij de Star Academy. Kennis is tenslotte ook een groot talent. Neem een prachtig kijkje in de wereld van theater en woon de verschillende onderdelen van de Star Academy bij. Zo word je binnen de kortste keren een allesweter op het gebied van de theaterkunsten!

Guy Weizman
Guy Weizman begon zijn carrière als danser in het Bat-Sheva Ensemble in Tel Aviv. Daarna danste hij bij verschillende gezelschappen in Berlijn, Barcelona en bij Galili Dance in Groningen. In 2002 richtte hij samen met Roni Haver het internationale dansgezelschap Club Guy & Roni op in Groningen. Met hun gezelschap maken ze eigenzinnig en explosief danstheater dat de actualiteit op de hielen zit; met avontuurlijke voorstellingen die veel verder reiken dan dans alleen. Vanaf 1 januari 2017 is Guy Weizman naast zijn rol van artistiek leider bij Club Guy & Roni ook artistiek en algemeen directeur van het Noord Nederlands Toneel.