20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Louise Korthals

Alles is er

Winnaar Poelifinario Engagement!

Na haar met sterren overladen voorstelling ‘Zonder Voorbehoud’, begeeft de nieuwe cabaretvedette Louise Korthals zich op een muzikale zoektocht op de grens van droom en werkelijkheid. Naar de rafelranden, schaduwkanten en zonovergoten momenten van mateloze levens en onbeperkte mogelijkheden. Waarom je hoofd boven water houden als je ook in bad kan liggen? ‘Alles is er’. Toch?

Deze cabaretier maakt kans op de CabareTalentprijs 19-20! Stem na afloop van de voorstelling bij de raket en wie weet spot je dit talent volgend seizoen in onze Grote Zaal. Kijk hier voor meer informatie.

 

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets

"Verstilde momenten worden afgewisseld met veel theatraliteit, goede geëngageerde en zelfs actuele grappen en prachtige, maar soms ook hilarische liedjes."

Telegraaf

"De fysieke power waarmee Korthals over een podium bezaaid met muziekstandaarden banjert, maakt dat je steeds geboeid blijft kijken. Het is chaos, maar wel gecontroleerde chaos."

Trouw

"Ze heeft niet alle antwoorden, wel grappige vondsten en een hoopvolle boodschap in een lied dat maar deels over klimaatverandering gaat... Muzikanten Erik Verwey en Mark van Bruggen voorzien alles van het juiste geluid."

Volkskrant

"De titel van deze voorstelling dekt de lading ervan behoorlijk. Want ze voert je langs al die emoties die een theaterprogramma boeiend en leuk maken."

Theaterkrant