Louise Korthals

Alles is er

Louise Korthals

Genre: Cabaret

Winnaar Poelifinario Engagement!

Na haar met sterren overladen voorstelling ‘Zonder Voorbehoud’, begeeft de nieuwe cabaretvedette Louise Korthals zich op een muzikale zoektocht op de grens van droom en werkelijkheid. Naar de rafelranden, schaduwkanten en zonovergoten momenten van mateloze levens en onbeperkte mogelijkheden. Waarom je hoofd boven water houden als je ook in bad kan liggen? ‘Alles is er’. Toch?

Deze cabaretier maakt kans op de CabareTalentprijs 19-20! Stem na afloop van de voorstelling bij de raket en wie weet spot je dit talent volgend seizoen in onze Grote Zaal. Kijk hier voor meer informatie.

 

Rabo Zaal

selecteer datum en tijd

DO 28 NOV

prijzen en arrangementen

  • Normaal € 22,50
  • CJP € 20,50

de jury over 'Alles is er':

“Met gespierde stellingen en ronkend verwoorde twijfels zet Louise Korthals de thematiek van haar derde voorstelling prachtig neer. Alles is er gaat over doorgeven. Wat geven we nú door aan onze kinderen? En wat geven we stráks door aan onze Moeder Aarde? Korthals verbindt het uiterst persoonlijke moeiteloos aan het maatschappelijk relevante. Haar spel is minstens zo imponerend als die inhoud. Ze gromt, stampt, ontreddert en ontroert. Het is een zeer krachtige performance, ondersteund door fantastische muzikanten en een fraai toneelbeeld.”

arrangementen en aanbiedingen

U kunt verschillende opties kiezen en arrangementen boeken bij deze voorstelling.
Deze komt u automatisch tegen in het bestelproces.

deze week bij dnk