Letter voor Letter

Letter voor Letter

Cast:

Rene Karst en Carola Smit

Genre: Muziek

Samen met Carola Smit zingt René Karst Hollandse Hits en laten ze zien hoe leuk het is om beter te leren lezen en schrijven

De Drentse volkszanger René Karst en voormalig BZN-zangeres Carola Smit brengen een feestelijke avond met Nederlandstalige toppers. Vaak zijn de liedjes uit volle borst mee te zingen of ze zijn heerlijk om naar te luisteren. Geniet tijdens dit concert van de muziek, de teksten en inspirerende verhalen over taal, lezen en schrijven. Ontdek ook hoe je geholpen kunt worden bij het nog beter kunnen lezen en schrijven. René Karst en Carola Smit wijzen je hierin de weg.

foto's

meer over René & Carola

René Karst is bekend van zijn grote hits zoals “Soms zit het tegen, soms zit het mee” en “Supergavetijd”. Carola Smit en haar muzikant Dick Plat kennen we nog van de tientallen jaren dat ze hit na hit scoorden met BZN. In dit bijzondere concert laten René en Carola zich van een andere kant zien. Ze brengen de mooiste, meest bijzondere Nederlandstalige liedjes en zingen daarbij de sterren van de hemel. René begeleidt zichzelf zingend op gitaar, Dick Plat speelt gitaar en piano, en Carola brengt je met haar prachtige stem in vervoering.

waarom 'Letter voor Letter'

Tijdens het ‘letter voor letter’ concert geniet je van de liedjes, hoor je de bijzondere teksten en luister je naar de mooiste muziek. In het programmaboekje lees je de teksten mee. Als dat misschien wat lastig is -en dat komt vaker voor dan je verwacht- dan hoor je op deze avond hoe je geholpen kunt worden bij het nog beter kunnen lezen en schrijven. En dat is makkelijker dan je misschien wel denkt. Zodat je altijd uit volle borst mee kunt zingen met je favoriete artiest. Dit concert is mogelijk gemaakt door een unieke samenwerking tussen de Drentse bibliotheken, de Taalhuizen en Taalpunten in deze bibliotheken en de theaters in Drenthe. Reserveer nu je gratis kaart bij een van de onderstaande theaters!

de samenwerking

Dit concert is mogelijk gemaakt door een unieke samenwerking tussen de Drentse bibliotheken, de Taalhuizen en Taalpunten in deze bibliotheken en de theaters in Drenthe.
Reserveer nu je gratis kaart!

17 januari DNK, Assen www.dnk.nl
19 januari Theater De Tamboer, Hoogeveen www.detamboer.nl
7 februari Winsingehof Roden, www.theaterroden.nl
27 maart Schouwburg Ogterop, Meppel www.schouwburgogterop.nl
2 mei Theater Hofpoort, Coevorden www.hofpoort.nl
31 mei Atlas theater, Emmen www.atlastheater.nl