20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

De Dutch Don’t Dance Division

Julia & Other Love Stories

Genre: Dans

In ‘Julia & Other Love Stories’ zie je innig gedanste duetten, maar ook solo’s en groepswerk. De beroemdste liefdestragedie aller tijden mag natuurlijk niet ontbreken. Dus krijg je in twintig minuten het hele verhaal van ‘Romeo & Julia’ en hun door een familievete gedwarsboomde liefde, op de lyrische muziek van Tsjaikovski. Je kunt wegzwijmelen bij de zoete klanken van onder anderen Purcell, Prokofjev en Gershwin, getuige zijn van Raymond van het Groenewouds heftige hartenkreet in ‘Je Veux De L’Amour’ en vurige passie beleven met Bette Midlers versie van ‘When a Man Loves a Woman’.

selecteer datum en tijd

"Hoogtepunt van de avond is de dans op het nummer When a man loves a woman van Bette Middler. Vanaf de eerste noot en danspas is het publiek getriggerd."

Theaterparadijs

“Met deze voorstelling laat de De Dutch Don’t Dance Division zien dat ze wederom een vernieuwende en verrassende voorstelling brengen die boeiend is en je diep kan ontroeren.”

Ilovetheater.nl

"De avond varieert van intiem naar uitbundig, met rauwe jazzy dans op ‘When a Man Loves a Woman’ van Bette Midler tot een extreem humoristische versie van ‘Je t’aime’, de ultieme zucht- en hijgchanson van Serge Gainsbourg en Jane Birkin."

Theaterkrant

prijzen

Rang 1

  • Normaal € 25,00