Dummie de Mummie (6+)

Dummie de Mummie (6+)

Met in de hoofdrol o.a. The Voice Kids finalist Thijs Overpelt. Let op: de hoofdrollen worden afwisselend gespeeld door meerdere acteurs. We maken z.s.m. bekend of Thijs ook in Assen te zien is.

Genre: Jeugd/familie

‘Dummie de Mummie’ is een spiksplinternieuwe familiemusical, gebaseerd op de razendpopulaire kinderboekenserie van Tosca Menten. Na twee drukbezochte bioscoopfilms was het de vraag wanneer Dummie naar het theater zou komen. Komend seizoen dus! Stel je voor. Je heet Goos Guts en je maakt nooit iets mee, tot er ineens een mummie in je bed ligt. Wat doe je dan? Deze voorstelling speelt tijdens de Kinderboekenweek 2017 die helemaal in het teken van griezelen staat!

Alvast in de stemming komen voor de voorstelling? Meld je dan aan voor het Facebook-evenement!

kom griezelen in DNK

Dummie de Mummie is een Nederlandse kinderboekenserie geschreven door Tosca Menten. De boeken werden meermaals bekroond en in de serie zijn al 300.000 boeken verkocht. Reden dus voor een heus Dummie de Mummie Weekend. Wil je naast de voorstelling nog meer griezelen? Kom dan ook naar het Dummie de Mummie Weekend! Op zaterdag 7 oktober duik je, samen met de schrijfster Tosca Menten, nog dieper in het Dummie de Mummie boek en ga je op griezeltocht door De Nieuwe Kolk. Of ga vanaf 4 oktober in de bioscoop naar de film 'Dummie de Mummie en de Tombe van Achnetoet'. Dus neem je vrienden, broertjes, zusjes en puppie en mummie mee voor het griezeleukste weekend van het jaar!

Dummie de Mummie is bij DNK te zien tijdens de nationale Kinderboekenweek. De officiële start van de Kinderboekenweek vieren we met een gruwelijk gezellige griezelmiddag. Ontwerp en maak je eigen griezels in het JackLab, kijk in de bioscoop naar de nieuwste film, Dummie de Mummie en de Tombe van Achnetoet, en beleef de spannende wereld van Dummie de Mummie in de bibliotheek.
Alleen geschikt voor échte avonturiers!

kinderkorting

Voor kinderen onder de 12 jaar gelden speciale tarieven! Zie hieronder de volledige prijzenlijst.