De Liepde Show

The Brothers Timisela

De Liepde Show

Cast:

The Brothers Timisela

Genre: Muziektheater

Sinds ‘Het geheim van The Brothers Timisela’ uit 2015 trekken de broers Henry en Joshua overal in het land volle zalen en regent het loftuitingen van pers en publiek. Hun geheim: ontroerend, persoonlijk theater met humor en prachtige muziek en zang. Hun eerste voorstelling ging over twee Nederlands-Molukse broers die een roadtrip maken door ons land en geconfronteerd worden met hun verleden. In het vervolg ‘Enkeltje toekomst’ en nu dus met ‘De Liepde Show’ gaan ze verder op hun bijzondere reis, waar je maar al te graag deelgenoot van bent.

hoe het theateravontuur begon

Het theateravontuur begon voor The Brothers Timisela op een bijzondere manier. Om de nabewerking van hun speelfilm ‘Jefta’ te financieren ontwikkelden ze een theaterstuk over het volgen van je dromen, brengen van offers en maken van keuzes. En dat alles met een lach en traan. Voor een groot deel speelt onze Molukse afkomst een grote rol in het stuk ‘Het Geheim van The Brothers Timisela’.

Ze zouden deze voorstelling maar vijf keer spelen. Het werden uiteindelijk meer dan veertig shows in de grote theaterzalen van Nederland. Een vervolg kon niet uitblijven. Inmiddels komen The Brothers Timisela met hun derde voorstelling naar ons theater.