Bonte Hond

Wiedeedhet (6+)

Genre: Kind/familie

Wie is die geheimzinnige man achter het gordijn in de kamer? En van wie is dit landhuis eigenlijk en is het wel echt? Mogen wij hier wel zijn? In een donkere kamer horen we een gil, het licht gaat aan en er ligt iemand op het kleed die -als niemand kijkt- opeens verdwijnt. Kortom, wie heeft wat gedaan en waarom, wanneer en waar?

WIEDEEDHET is op een grappige manier spannend, raar en filosofisch. Want ook al denken wij doorgaans zeker te zijn van onze zaak is uiteindelijk niets wat het lijkt. Zelfs de voorstelling blijkt bij nader inzien anders dan dat de flyer beloofde. Een groot mysterie dus, een raadsel dat schreeuwt om een oplossing…

WIEDEEDHET gaat over vragen stellen en proberen die zelf te beantwoorden. Over goed opletten en verder kijken dan je neus lang is. Maar ook over accepteren dat er op sommige vragen geen antwoorden zijn.

selecteer datum en tijd

“Je verlaat de zaal met een hoofd vol vragen én het besef dat je niet altijd overal een antwoord op krijgt. (...) maar het maakt wel dat deze voorstelling nog lang door je hoofd blijft spoken.”

Kidsweek

prijzen

Vrije Zit

  • Normaal € 14,50

arrangementen en aanbiedingen

U kunt verschillende opties kiezen en arrangementen boeken bij deze voorstelling.
Deze komt u automatisch tegen in het bestelproces.