Boerin vond professor

Theatercollege

Boerin vond professor

Ing. Agnes Lensing-van de Ven, Agrarisch Onderneemster & recent op TV in ‘Onze Boerderij’. Prof. dr. Peter Peters, Universiteitshoogleraar Nanobiologie & Universiteit van Maastricht.  

Genre: Special

Hoe twee kinderen van de boerderij hun passies volgden in een voortdurend veranderende wereld. Alles begon met de nieuwsgierigheid voor het jonge dier. De een bouwt een ultramoderne duurzame koeienstal met aandacht voor dier en milieu. De ander bouwt een ultramodern laboratorium om ziektes beter te begrijpen. De een zoekt een uitkomst om de boerderij te laten voortbestaan. De ander zoekt een uitkomst voor tuberculose, kanker en gekkekoeienziekte. Deze rasvertellers nemen je op begrijpelijke en enthousiaste wijze mee in hun bijzondere wereld. Voor iedereen die wil genieten van een optreden dat je niet snel gaat vergeten.  

 

voorprogramma

‘Muziek maken is te gek’, onder dat motto deelt FANE lekker in het gehoor liggende nummers. Muzikanten met veel ervaring met radio, studio en live-performances. Een zangeres met een stem zonder grenzen. Fijne meerstemmige en vlammende muziek, maar altijd met bezieling, dat is de kracht van FANE. En er is keuze! Een spectaculaire funk rock en soulshow met een 7-koppige band of Little FANE, een 2-, 3- of 4 mansformatie geschikt voor allerlei soorten feesten. Van muziek van Stevie Wonder tot Mother’s Finest. Van Norah Jones en Lenny Kravitz tot Tina Turner en natuurlijk vele anderen. Kortom, FANE-O-MENAAL.