20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

RAGG’N + Redleck / Tim Akkerman

preuvenement Live in DNK

Genre: Muziek

In 2020 is het Preuvenement Assen in verband met de coronacrisis omgedoopt tot de coronabestendige versie ‘Preuvenement aan Huis’. Dit streamingsfestival wordt live vanuit De Nieuwe Kolk uitgezonden op de oorspronkelijke festivaldata: 29 en 30 augustus 2020. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar om live bij de uitzending aanwezig te zijn in de Grote Zaal van DNK. Koop hier snel je ticket(s), dit kan per tijdslot.

Over het concert van RAGG’N + Redleck
RAGG’N is een vijfkoppige band uit Drenthe die bekend staat om hun – zoal zij dat noemen – ‘Heidepunk’. Stevige Hollandse pretpunk! De mannen spelen eigen werk, maar wisselen dit af met covers. Oerhollandse knallers van bijvoorbeeld Drukwerk, Armand en Danny de Munk in een nieuw jasje gestoken. RAGG’N staat garant voor een avondje flink los gaan.

Eén van de bandleden is Dinand Kelder, beter bekend als Redleck. Onder die naam brengt hij western/country/blues nummers, gezongen in dialect. Redleck geeft met zijn muziek en teksten uiting aan zijn visie op het leven. De muziek die hij schrijft is gebaseerd op zijn leven en zijn kijk op de wereld.

Bij dit gecombineerde optreden op zaterdag 29 augustus van RAGG’N en Redleck wisselen de rustige solo nummers van Redleck zich af met up-tempo nummers van RAGG’N.

Over het concert van Tim Akkerman
Meer dan twintig jaar geleden stapt muzikant Tim Akkerman in de Haagse rockband Di-Rect, om jaren later via muzikale producties als Tommy -The Who- en The Buddy Holly Story zijn eigen pad te bewandelen. Na zijn theatershows Anno, the Journey and Tims Secret Sessions weet Akkerman de clubs alsook de theaters te verrassen met een lovend programma rondom zijn grote held Bruce Springsteen. Een twee decennia durende muzikale zwerftocht die zo breed omvattend en rijk aan ingrediënten is, dat een avond met Tim Akkerman een smaakvolle melting pot van muzikale diversiteit is.

 

Dit event staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van onze events ga je naar agenda & tickets