20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Meyerjon & Muller / Rosa da Silva

Preuvenement Live in DNK

Genre: Muziek

In 2020 is het Preuvenement Assen in verband met de coronacrisis omgedoopt tot de coronabestendige versie ‘Preuvenement aan Huis’. Dit streamingsfestival wordt live vanuit De Nieuwe Kolk uitgezonden op de oorspronkelijke festivaldata: 29 en 30 augustus 2020. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar om live bij de uitzending aanwezig te zijn in de Grote Zaal van DNK. Koop hier snel je ticket(s), dit kan per tijdslot.

Over het concert van Meyerjon & Muller
Het bluesduo met gitarist Jon Meyerjon en zanger Lars Müller brengt eigen composities en klassiekers in een mix van verschillende muziekstijlen met een stevig fundament in de blues. Hun muziek heeft groove en swing en drijft op beider passie voor muziek. Lars is een exceptioneel gitarist die virtuositeit weet te combineren met sfeervolle passages. Jon overtuigt met een eigen authentiek stemgeluid en zang en weet het verhaal achter het lied over te brengen. Beide muzikanten voelen elkaar goed aan, geven elkaar de ruimte en durven de spontaniteit van improvisatie op te zoeken.

Over het concert van Rosa da Silva

Vorig jaar won ze het Amsterdams Kleinkunst Festival, dit jaar komt ze met haar eerste avondvullende programma. Rosa da Silva geeft tijdens Preuvenement aan Huis een voorproefje van ‘Daar moet je heen’. Toen ze als klein meisje in 1995 meedeed aan de Mini Playbackshow klonk er gelach om haar geboortedorp Klazienaveen. Toen wist ze: er moest afgerekend worden met haar Drentse en Portugese roots. Om een ster te kunnen worden, moet je je anders voordoen dan je bent.

 

 

Dit event staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van onze events ga je naar agenda & tickets