20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Marit Nygard / Leon Moorman

Preuvenement Live in DNK

Genre: Muziek

In 2020 is het Preuvenement Assen in verband met de coronacrisis omgedoopt tot de coronabestendige versie ‘Preuvenement aan Huis’. Dit streamingsfestival wordt live vanuit De Nieuwe Kolk uitgezonden op de oorspronkelijke festivaldata: 29 en 30 augustus 2020. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar om live bij de uitzending aanwezig te zijn in de Grote Zaal van DNK. Koop hier snel je ticket(s), dit kan per tijdslot.

Over het concert van Marit Nygard
Aanstormend muzikaal talent laat ook van zich horen tijdens Preuvenement aan Huis. Zo speelt Kunstbende Drenthe deelneemster Marit Nygård (17) haar nieuwste nummers tijdens Preuvenement aan Huis. Marit zingt en speelt haar eigen geschreven muziek. Samen met haar gitaar brengt ze verdrietige, boze en blije liedjes recht uit het hart.

Over het concert van Leon Moorman
Leon Moorman stortte zich samen met zijn band in een opwelling in D-pop, toegankelijke muziek in het Drents. Een impuls die tot een fantastisch succes heeft geleid! Inmiddels heeft Leon Moorman & Co al vele harten veroverd met hits als ‘Noar Huus’, ‘Knooin’ en de nieuwste ‘Heur Joe Wel’. Met overwinning op het Drents Liedjesfestival, Suns Europe Songfestival voor Minderheidstalen én de nominatie Beste Talent 2019 door Popgala Noord op zak is Leon Moorman & Co klaar voor de volgende muzikale stap en doet de D-popband in seizoen 20-21 DNK Theater aan.

 

Dit event staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van onze events ga je naar agenda & tickets