20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Kiki Egas / Hannah Mae

Preuvenement Live in DNK

Genre: Muziek

In 2020 is het Preuvenement Assen in verband met de coronacrisis omgedoopt tot de coronabestendige versie ‘Preuvenement aan Huis’. Dit streamingsfestival wordt live vanuit De Nieuwe Kolk uitgezonden op de oorspronkelijke festivaldata: 29 en 30 augustus 2020. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar om live bij de uitzending aanwezig te zijn in de Grote Zaal van DNK. Koop hier snel je ticket(s), dit kan per tijdslot.

Over het concert van Kiki Egas
Optreden en zingen is voor de 18-jarige Kiki Egas vanaf kleins af aan al haar allergrootste passie geweest. Sinds ze haar gitaar heeft opgepakt en zichzelf dus zelfstandig kon begeleiden begon ze met het schrijven van haar eigen nummers. Ze treed op in de woonkamer, het dorpshuis, de aula, huiskamerconcerten, RTV1, Kunstbende, Bevrijdingsfestival Assen… “Muziek is mijn veilige haven. Als ik muziek luister of maak voel ik me thuis en begrepen.” Na haar deelname aan Kunstbende 2018, waar ze tweede werd in de voorronde, heeft ze op meerdere podia haar liefde voor muziek met vele mensen mogen delen. Deze vrolijke krullenbol kijkt er ook zeker enorm naar uit om haar werk en passie te laten zien op het Preuvenement Assen!

Over het concert van Hannah Mae
Hannah Mae (1998) uit Emmen is een jonge, rootsy singer-songwriter bij wie de muziek in haar bloed zit. ”Ik zing al zolang ik me kan herinneren. Vroeger zong ik liedjes van K3 voor de buren, tegenwoordig zing ik mijn zelfgeschreven nummers op verschillende podia.” Hannah Mae schreef o.a. met Daniël Lohues en Ilse DeLange. Met haar optredens,  zowel met band als solo, met alleen haar gitaar -van huiskamers en café’s tot support shows in grote theaters- gooit ze hoge ogen en laat ze zien dat ze klaar is om de Drentse provinciegrenzen te overstijgen.

 

Dit event staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van onze events ga je naar agenda & tickets