20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Garage TDI / Eva Broekmann / Isa Zwart

preuvenement Live in DNK

Genre: Muziek

In 2020 is het Preuvenement Assen in verband met de coronacrisis omgedoopt tot de coronabestendige versie ‘Preuvenement aan Huis’. Dit streamingsfestival wordt live vanuit De Nieuwe Kolk uitgezonden op de oorspronkelijke festivaldata: 29 en 30 augustus 2020. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar om live bij de uitzending aanwezig te zijn in de Grote Zaal van DNK. Koop hier snel je ticket(s), dit kan per tijdslot.

Over de show van Garage TDI
Garage TDI is het huis voor het jeugd- en jongerentheater, waar alle expertise op het gebied van theater voor deze doelgroep aanwezig is. Een garage is een werkplek. TDI staat voor Theater- & DansIndustrie. Het is een plek waar geëxperimenteerd, gecreëerd, ontwikkeld en getoond wordt. TDI houdt zich bezig met professioneel jeugdtheater, educatietheater en dans op scholen en talentontwikkeling. Ieder jaar stromen er circa tien jongeren via Garage TDI naar één van de hbo-theateropleidingen in het land. Daarnaast organiseert TDI ieder eerste weekend van juni het theaterfestival Art of Wonder.

Tijdens Preuvenement aan Huis op zaterdag laat Garage TDI beeldmateriaal en live presentaties zien en vertellen ze meer over de jeugdtheasterschool Dynamo TDI, de Vooropleiding Brandstof TDI en het Up North traject ism Urban House Groningen en de Popfabryk Leeuwarden. Tijdens Preuvenement aan Huis op zondag gaan we door middel van beeldmateriaal in gesprek over het Art of Wonder festival en de professionele voorstellingen die Garage TDI komend seizoen ontwikkeld.

Over de voordracht van Eva Broekmann
Met beeldende teksten over de fijne, kleine dingen, neemt Eva Broekmann je mee in haar verhaal. Als eerste prijswinnaar van de Kunstbende 2019 en als lid van de Gemeentedichters Emmen staat Eva met haar poëzie ook dit jaar met veel enthousiasme op het programma van het Preuvenement Assen.

Over het concert van Isa Zwart
Isa Zwart was al met muziek bezig voordat ze kon lezen of schrijven. Inmiddels heeft ze het Drents Liedjesfestival 2017, de publieksprijs van SUNS Europe festival, Beste Talent 2018 van Popgala Noord Eurosonic Noorderslag en de single ’I Remember’ (soundtrack van de film ‘Verraderlijke Liefde’) op haar naam staan. Begin 2020 stond ze met haar band op Eurosonic Noorderslag. Isa’s stijl is een verrassende mix van dreamy pop, puur, betoverend maar met een pittig randje. In seizoen 20-21 treedt ze op in het theater van DNK.

 

Dit event staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van onze events ga je naar agenda & tickets