20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Game NITE at DNK

Fortnite

Genre: Special

Gameliefhebbers opgelet! Tijdens Game NITE at DNK kom jij alles te weten over gaming. Vrijdag 11 september is de Fortnite editie waarbij e-sporter Anko samen met coach Floris Buurman vertelt én laat zien hoe het is om e-sporter te zijn. Hoe wordt je e-sporter, wat komt er allemaal bij kijken en hoeveel gamed een e-sporter eigenlijk per dag? Natuurlijk worden ook de beste tips gegeven om beter te worden in het spel, Anko weet hier als uitmuntende sniper alles van. Klinkt goed? Dan mag jij deze interactieve masterclass niet missen! Uiteraard krijg je ook de kans om al jouw prangende vragen en na afloop van de masterclass start de Game Experience waarbij er lekker gegamed kan worden, onder andere in een echte gamestoel.

Maar dat is niet alles! Bij je entreeticket krijg je ook nog eens een bioscoopbon voor DNK bioscoop cadeau! Deze kan je op een later moment inleveren voor een film naar keuze.
Deze bon is een jaar geldig na uitgifte, en is exclusief toeslagen.

Let op: de leeftijd voor Game NITE at DNK is 12 tot 18 jaar. Bij binnenkomst kunnen wij je naar je legitimatiebewijs vragen.

In verband met de coronamaatregelen zijn wij verplicht om een maximaal aantal bezoekers per zaal te hanteren. Daarom is er een leeftijdsgrens van max. 17 jaar bij de masterclasses Game NITE at DNK. Je kunt bij binnenkomst om je identiteitsbewijs gevraagd worden. Je dient dit te tonen. Voldoe je niet aan de leeftijd of kan je dat niet aantonen, dan zijn wij wettelijk verplicht om je niet toe te laten tot de masterclass.

Dit event staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van onze events ga je naar agenda & tickets