20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Game NITE at DNK

FIFA editie

Genre: Special

Gameliefhebbers opgelet! Tijdens Game NITE at DNK kom jij alles te weten over gaming. Vrijdag 18 september staat Game NITE at DNK de FIFA editie op het programma. Deze avond is o.a. Marcel Drent te gast. Drent is teamcaptain esports bij FC Emmen en samen met één van de esporters van FC Emmen komt hij naar DNK. Dus wil jij alles weten over FIFA en de kwaliteiten die je nodig hebt om esporter te worden? Dan is deze masterclass zeker iets voor jou! Hoe wordt je e-sporter, wat komt er allemaal bij kijken en hoeveel gamed een e-sporter eigenlijk per dag? Natuurlijk krijg je ook de kans om al jouw prangende vragen te stellen en na afloop van de masterclass start de Game Experience waarbij uiteraard lekker gegamed kan worden, onder andere in een echte gamestoel.

Maar dat is niet alles! Bij je entreeticket krijg je ook nog eens een bioscoopbon voor DNK bioscoop cadeau! Deze kan je op een later moment inleveren voor een film naar keuze.
Deze bon is een jaar geldig na uitgifte, en is exclusief toeslagen.

Let op: de leeftijd voor Game NITE at DNK is 12 tot 18 jaar. Bij binnenkomst kunnen wij je naar je legitimatiebewijs vragen.

In verband met de coronamaatregelen zijn wij verplicht om een maximaal aantal bezoekers per zaal te hanteren. Daarom is er een leeftijdsgrens van max. 17 jaar bij de masterclasses Game NITE at DNK. Je kunt bij binnenkomst om je identiteitsbewijs gevraagd worden. Je dient dit te tonen. Voldoe je niet aan de leeftijd of kan je dat niet aantonen, dan zijn wij wettelijk verplicht om je niet toe te laten tot de masterclass.

Dit event staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van onze events ga je naar agenda & tickets