20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Erwin de Vries / The Serenade Sisters

Preuvenement Live in DNK

Genre: Muziek

In 2020 is het Preuvenement Assen in verband met de coronacrisis omgedoopt tot de coronabestendige versie ‘Preuvenement aan Huis’. Dit streamingsfestival wordt live vanuit De Nieuwe Kolk uitgezonden op de oorspronkelijke festivaldata: 29 en 30 augustus 2020. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar om live bij de uitzending aanwezig te zijn in de Grote Zaal van DNK. Koop hier snel je ticket(s), dit kan per tijdslot.

Over het concert van Erwin de Vries
Al meer dan 28 jaar staat hij op het podium zijn liedjes te zingen. Wie het Gronings kent en de Gronings-talige liedjes kent ook Erwin de Vries. Veelzijdigheid is één van de kenmerken van de Groninger die op blote voeten zijn liedjes vertolkt. Of het nu om hele kleine intieme of juist grote concerten gaat met een symfonieorkest, muziekvereniging, of een opera zijn stijl blijft herkenbaar en bijzonder.

In seizoen 20-21 staat Erwin de Vries samen met de Zunderlingen in Theater De Nieuwe Kolk met ‘Feest! En ’t vervolg’. Een feestelijk liedjesprogramma zoals alleen Erwin dat kan, soms hilarisch of cynisch, dan weer serieus, persoonlijk en gevoelig. Kortom een avond om weer eens lekker te genieten van prachtige eigenzinnige Gronings-talige muziek.

Over het concert van The Serenade Sisters
The Serenade Sisters bezingen de liefde in al haar facetten. Vier charmante zangeressen nemen je mee over hoge bergen en door diepe dalen, naar een wereld vol vurig verlangen, romantische avonden, heftige jaloezie en gebroken harten. Liedjes van alle tijden passeren de revue in een jasje van a-cappella vierklanken, swingende vingerknips en verrassende instrumentale begeleiding. Leun achterover en geniet… maar pas op dat je niet in katzwijm valt! The Serenade Sisters bestaan uit Josien van Beek, Liesbeth Korpershoek, Margot Kriek en Martijje Lubbers.

Dit event staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van onze events ga je naar agenda & tickets