20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Dierendag in DNK

Een Dierendag om niet te vergeten!

Zondag 4 oktober is het zover: Dierendag! De dag om jouw favoriete dier in het zonnetje te zetten en/of lekker te genieten van alle viervoetige en gevleugelde vrienden om je heen. En hoe doe je dat beter dan met een beestachtig leuk Dierendag-feestje in DNK?! Ga in het JackLab aan de knutsel om alle mooie vogeltjes in jouw tuin te helpen, dompel jezelf in de Bioscoop onder in de wereld van een echte BK-er (Bekende Kat) of geniet in het Theater van de avonturen van de enige echte Dikkie Dik!

 

Dit event staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van onze events ga je naar agenda & tickets

JackLab – Dierendag Special
Het wordt alweer iets kouder en alle vogeltjes buiten kunnen wel weer wat hulp gebruiken. Doe jij mee? We gaan speciaal voor hun namelijk een ‘birdfeeder’ maken! Deze kan je mooi in de tuin, op het balkon of voor je raam hangen en dan kan jij straks genieten van alle mooie en blije vogels die komen eten!

Meer informatie

 

Poeslief
Abatutu, de bekendste filmkat van Nederland, heeft zijn eigen film gemaakt! Met de hulp van vele andere katten heeft Abatutu de grappigste en liefste kattenvideo’s verzameld. Ook geeft Abatutu een inkijkje in zijn leven als BK-er; Bekende Kat. Geniet van ‘Poeslief’, een ode aan de kat en een plezier om naar te kijken voor alle grote en kleine kattenliefhebbers!

Meer informatie 

 

Dikkie Dik & ik
Hoe is het om Dikkie Dik te zijn? Hoe is het als je op vier pootjes loopt en niet kan praten? Als je op gekke plekken mag liggen, druk over de toetsen van de piano rent en daarna droomt van alle spannende avonturen die je meemaakt? Dikkie Dik komt middels projecties tot leven op het theaterpodium, terwijl twee acteurs met spel, slapstick en humor de fantasie prikkelen. In ‘Dikkie Dik & ik’ kan het allemaal!

Meer informatie