20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Richard Nobbe / Pé & Rinus

Preuvenement Live in DNK

Genre: Muziek

In 2020 is het Preuvenement Assen in verband met de coronacrisis omgedoopt tot de coronabestendige versie ‘Preuvenement aan Huis’. Dit streamingsfestival wordt live vanuit De Nieuwe Kolk uitgezonden op de oorspronkelijke festivaldata: 29 en 30 augustus 2020. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar om live bij de uitzending aanwezig te zijn in de Grote Zaal van DNK. Koop hier snel je ticket(s), dit kan per tijdslot.

Over de show van Pé en Rinus
In 2020 staan Peter de Haan en Frank den Hollander veertig jaar samen op het podium. Het was de bedoeling om voorjaar en zomer 2020 eerst de stramheid even goed van zich af te gaan spelen in een aantal mooie cafés en dorpshuizen. Vanwege de coronacrisis gaan ze dat allereerst vieren met de Pé & Rinus Anderhalvemetersessies!

De mannen kijken in deze sessies terug op hun carrière, maar zien om zich heen ook genoeg nieuwe onderwerpen om lekker over te zingen. Want na al die jaren is er nog steeds niks leuker dan samen, al is het dan met anderhalve meter tussenruimte, over dat podium te rauzen. Dus kiek oet, want Pé en Rinus goan weer lös!

Richard Nobbe

‘Richard Nobbe (1993) is dichter, columnist en theatermaker en staat bekend als de dondergod van het Noorden. In zijn poëzie zoekt hij op absurde wijze de betekenis in een betekenisloze wereld en reflecteert hij op thema’s zoals Instagram, het drinken van slootwater, presocratische filosofen of zijn eigen twijfelachtige bestaan. Hij stond al meerdere keren op Dichters in de Prinsentuin, schopte het tot de finale van het NK Poetry Slam in 2019 en is sinds juni 2020 de stadsdichter van het Oldambt.

 

Dit event staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van onze events ga je naar agenda & tickets