20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

The Super Mario Bros. Movie NL

Aaron Horvath

Regie: Aaron Horvath Speelduur: 93 min Genre: actie,komedie

Illumination en Nintendo, twee wereldberoemde namen uit de entertainmentindustrie, bundelen voor het eerst hun krachten voor THE SUPER MARIO BROS. MOVIE, een nieuwe bioscoopfilm over een van de bekendste loodgieters uit de popcultuur. In de film, gebaseerd op de wereld uit Nintendo’s Mario-games, wordt het publiek meegenomen naar een uniek, kleurrijk en fantastisch universum voor een uitbundige film vol actie en humor. Als ze een ondergrondse waterleiding in Brooklyn willen repareren, komen loodgieters Mario (Chris Pratt; Jurassic World-films, The LEGO Movie-franchise) en zijn broer Luigi (Charlie Day; It’s Always Sunny in Philadelphia) via een mysterieuze buis in een magische nieuwe wereld terecht. Maar daar worden ze van elkaar gescheiden en dan begint Mario aan een groots avontuur om Luigi te vinden. Met hulp van Toad (Keegan-Michael Key; The Lion King), een inwoner van het Paddenstoelenrijk, en na een training van de vastberaden leider van het Paddenstoelenrijk Prinses Peach (Anya Taylor-Joy;The Queen’s Gambit) ontdekt Mario zijn eigen krachten.

Tip: Ontdekkers opgelet! Kom jij ook naar de Kidsclubdag op zaterdag 8 april met allerlei toffe activiteiten én de film ‘The Super Mario Bros. Movie NL’? Ga dan naar deze pagina.

Let op: Dit is de Nederlands gesproken versie (NL) van The Super Mario Bros. Movie. Voor de OV-versie (Engels gesproken, met Nederlandse ondertiteling) klik je hier.

selecteer datum en tijd

NL = Nederlands gesproken | OV = Originele Versie (met Nederlandse ondertiteling) | LSR = Laser Vision
Let op: Tickets zijn uitsluitend online te koop | Een speelweek loopt van donderdag t/m woensdag. Eerstvolgende update: