20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Superposition

Filmliga Festival

Regie: Karoline Lyngbye Speelduur: 105 min Pauze: nee Genre: drama

Het koppel Stine en Teit verruilen samen met hun zoontje Nemo, het stadsleven in Kopenhagen voor een rustiger bestaan in een afgelegen Zweeds bos. De verhuizing geeft ze de ruimte en rust om hun relatie nieuw leven in te blazen en zichzelf als individuen te herontdekken. Als Nemo op een dag in het bos verdwijnt, komt er na zijn terugkeer abrupt een einde aan het vredige bestaan. Oud zeer en verborgen verlangens sijpelen terug hun levens in, waardoor ze meer dan ooit met zichzelf worden geconfronteerd.

Tip: Boek ook de special Filmliga Lunchbox voor slechts €9,75 (Smörrebröd met roomkaas, sla en gerookte Zalm, een Deens zoet koffiebroodje en een smoothie. De Lunchbox selecteer je in het bestelproces na het kiezen van je stoel in de zaal.

Let op: De wettelijke leeftijdskeuring, 16 jaar, wordt strikt nageleefd. Ben je jonger dan 16 jaar? Dan heb je helaas geen toegang bij voorstellingen van 16 jaar en ouder, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle wordt om legitimatie gevraagd.