Special: Sold (16 jr.)

Jeffrey D. Brown

Special: Sold (16 jr.)

Bij ons te zien vanaf:

10 okt 2019

Cast:

Gillian Anderson, David Arquette, Priyanka Bose

Regie: Jeffrey D. Brown

Speelduur: 94 min

Genre: Drama

De film 'Sold' laat zien waarom het werk van Free a Girl zo belangrijk is. Deze unieke eenmalige vertoning mag je daarom ook zeker niet missen. Met de vertoning van deze film steunt de Soroptimistenclub Assen Free a Girl in de strijd tegen kinderprostitutie: door de medewerking van DNK kan de opbrengst van de film bijna volledig ten goede komen aan het werk van Free a Girl.

Je bent van harte welkom op 10 oktober.

Free a Girl
Free a Girl zet zich in om minderjarige meisjes uit de prostitutie te bevrijden en daders veroordeeld te krijgen. Daarnaast verzorgen zij opvang, traumaverwerking, beroepsopleidingen, educatie en re-integratie. Er wordt samengewerkt met politie en justitie om deze mensenhandelaren op te pakken en veroordeeld te krijgen. De afgelopen 9 jaar heeft Free a Girl bijgedragen aan de bevrijding van meer dan 4200 meisjes. Free a Girl biedt ondersteuning aan lokale organisaties waar de toegevoegde waarde het grootst is. Dit gebeurt in India, Nepal, Bangladesh, Thailand, Brazilië en soldNederland. Geschat wordt dat alleen al in India 1,2 miljoen kinderen worden uitgebuit voor commerciële seks waarvan het merendeel meisjes.

Sold
Lakshmi is een buitengewoon 13-jarig Nepalees meisje. Haar vader accepteert een voorschot voor haar omdat ze gaat werken als dienstbode in Kolkata in India. In de veronderstelling dat ze genoeg geld zal verdienen om een nieuw dak voor haar moeder te kopen, reist ze met haar ‘tante’ Bimla naar ‘Happiness House’. De woning wordt geregeerd door Madam Mumtaz. Maar al snel komt Lakshi erachter dat ze is verkocht voor de prostitutie.

selecteer datum en tijd

DO 10 OKT