Special: P.E.T.S.

Brian op de Dijk

Special: P.E.T.S.

Bij ons te zien vanaf:

14 sep 2018

Cast:

Michael de Roos, Roxana van der Meulen, Puk Elzakkers, Lysha van der Wilt en Sander Slingerland

Regie: Brian op de Dijk

Speelduur: 120 min

Genre: Drama

Tijdens deze kick-off wordt het nieuwe lesprogramma 'P.E.T.S.' (Probeer Eens Te Stoppen) gepresenteerd. Op zaterdagochtend (10:30) vertonen we de interactieve films voor de basisschool en op zaterdagmiddag (13:00) de interactieve films voor de middelbare school. Zo krijg je een indruk hoe het lesprogramma in zijn werk zal gaan komend schooljaar, vanaf de Week Tegen Pesten die aankomende week plaatsvindt.
Bij beide voorstellingen zullen de cast & crew aanwezig zijn! Kaarten voor deze bijzondere voorstellingen zijn gratis (online of aan de kassa).

P.E.T.S. is ontstaan na het succes van het bezoeken van 40 scholen in Nederland met het vorige filmproject; ‘De Confrontatie II’. Hierin stond pesten ook centraal en alles waarmee leerlingen te maken krijgen in de puberteit, zoals de thuissituatie, vriendschappen, liefde, interesses. Tijdens de bezoeken aan scholen deed Brian zijn eigen verhaal en na de film was er de mogelijkheid tot vragen stellen. Brian kreeg veel persoonlijke reacties van leerlingen te horen en kwam zo op het idee voor P.E.T.S. om leerlingen zo nog beter te kunnen helpen pesten bespreekbaar te maken en te stoppen.

Voor meer informatie kun je kijken op www.petsproject.nl