20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Première Night: No Time To Die

Cary Joji Fukunaga

Regie: Cary Joji Fukunaga Speelduur: 163 min Genre: actie,avontuur

Kan jij net als wij niet wachten om het nieuwste deel uit de James Bond-serie te zien? Dan hebben we goed nieuws voor je! Want op donderdag 30 september is het eindelijk tijd voor No Time To Die en dat vieren we met een spetterende Première Night! Proef de sfeer van James Bond, geniet van een heerlijk welkomstdrankje en kijk als een van de eerste filmliefhebbers naar No Time To Die in Laser Vision (zaal 1) of RealD 3D (zaal 2)!

Start inloop zaal 1 – 18:30
Start film zaal 1      – 19:30

Start inloop zaal 2 – 19:30
Start film zaal 2      – 20:15

Koop hier tickets voor een van de overige voorstellingen van No Time To Die.

No Time To Die
In de 25e James Bond-film No Time to Die heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.

Let op: De Rijksoverheid verplicht bezoekers vanaf 13 jaar om bij hun bezoek de QR-code van hun coronatoegangsbewijs te tonen, in combinatie met een geldig identiteitsbewijs (vanaf 14 jaar). Deze QR-code, op je smartphone of in print, kan online en telefonisch worden opgevraagd. Lees hier meer over het Coronatoegangsbewijs.

Deze film staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets